Toimitus ja palautus

Voit tilata tuotteitamme pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.reav.fi, ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaukset lähtevät meiltä matkaan pääsääntöisesti joko samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä.

“Tilaus valmis” sähköpostin mukana toimitetaan seurantatunnus lähetyksellesi, jolla voit seurata pakettiasi.

Jos jostain syystä et saanut sähköpostilla seurantatunnusta, voit tiedustella sitä sähköpostilla osoitteesta therealreav@gmail.com.

Emme vastaa tavarantoimittajasta johtuvista viivästyksistä toimituksissa tai virheellisistä toimituksista. 

Toimitustavat:

POSTIPAKETTI 

Toimitus- ja käsittelykulut: 5,90€, toimitus 1-3 päivää.

Huomaathan, että postitoimipaikat säilyttävät paketteja vain 7 päivää (mukaan luettuna viikonloput ja pyhät, riippuen toimipaikan aukioloajoista). Varmistathan, että tilauksen yhteydessä antamasi puhelinnumero on oikein, jotta saapumisilmoitus tulee perille. 

 

MATKAHUOLTO

Toimitus- ja käsittelykulut: 5,90€, toimitus 1-3 päivää. 

 

NOUTO

Nouto varastolta: 0€

Voit noutaa tilauksesi varastoltamme Torniosta, osoite: Hallituskatu 2 as. 23, 4 kerros ( Rajalla kauppakeskusta vastapäätä ) Sovithan noudosta sähköpostilla etukäteen: therealreav@gmail.com

GLOBAL DELIVERY (EU)

Toimitus- ja käsittelykulut: 6,90€, toimitus 5-7 päivää.

 

GLOBAL DELIVERY (US)

 Toimitus- ja käsittelykulut: 20,00€

Palautukset:

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet maksutta kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän sisällä tuotteiden noudosta. Tuotteiden vaihto- ja palautusoikeus on voimassa vain myyntikuntoisiin, eli pesemättömiin ja käyttämättömiin tuotteisiin, joista ei ole poistettu etikettejä. 

Jos haluat tehdä vaihdon tai palautuksen otathan yhteyttä sähköpostitse: therealreav@gmail.com

 

Muuta:

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Tutustuthan aina ennen tilausta kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Reav Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Jos kauppasopimusta koskevaa mahdollista erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Language
FI
Open drop down